Over bouwbedrijf F. Kooi

Wij hebben ruime ervaring met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Ons verhaal

Even voorstellen
Wij zullen ons even aan u voorstellen:

De drie broers: Martin, Fré, en Reint Kooi

Samen staan we sterk

Iedereen heeft zijn eigen specialisaties. Door de nauwe samenwerking worden de lijnen kort gehouden en worden de krachten gebundeld om tot een geslaagde uitkomst te komen. Ons bedrijf heeft een goede reputatie in verschillende bouwdisciplines.

Wij hebben ruime ervaring met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Ons team

Wij werken met een vast team van medewerkers en hebben goede contacten met onderaannemers, zodat er altijd een team klaarstaat voor uw klus!

Waarom Bouwbedrijf F.Kooi?Om hun deskundigheid en het meedenken met je. Ze voeren het werk uit waarbij jij je blijvend prettig bij voelt.Een geweldig betrouwbaar bedrijf met de nieuwste technieken! Echt een aanrader!!!!!!!

Tjeerda Reitsema

Geschiedenis 

Bouwbedrijf F. Kooi is in 1936 opgericht door grootvader R. Kooi te Noordhorn. Het bedrijf is daarna overgenomen door drie zonen, waaronder de heer Frits Kooi. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in Noordhorn en omstreken. Al vanaf jonge leeftijd werkten drie zonen van Frits Kooi mee en leerden zij alle kneepjes van het vak.

In 1998 namen deze broers, Fré, Martin en Reint, de zaak van hun vader over. Ook nu nog is F. Kooi senior actief in het bedrijf door een helpende hand te bieden.

Doelstelling van Bouwbedrijf F. Kooi is het aannemen en uitvoeren van allerhande opdrachten in de omgeving van Noordhorn en Zuidhorn, waarmee het bedrijf zijn identiteit als lokaal bouwbedrijf wil behouden.
Het bedrijf heeft vaste krachten en een variabel aantal inzetbare krachten.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw bouwklus of wilt u een offerte, stuur ons een vrijblijvend bericht.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact informatie

Rijksstraatweg 12
9804 PD Noordhorn